Termeni si Conditii de utilizare

 1. Conditii generale pentru utilizarea site-ului FisierOnline.com

  Prezentul document numit "Termeni si Conditii" stabileste conditiile prin care orice vizitator poate vizita sau naviga pe site-ul www.fisieronline.com . Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata obligatoriu de prezentul regulament.

  Prin inregistrare utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe site inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare sau vizitare in continuare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea site-ului.

 2. Accesul pe website

  FisierOnline garanteaza permisiunea de a avea acces pe site in conditii optime prin respectarea Termenilor: a) site-ul va fi utilizat doar in interes personal si nu comercial; b) nu veti copia sau distribui nicio parte din acest site in niciun fel de mediu, decat cu acordul administratorului acestul website; c) nu veti vezi face modificari la site prin metode de hacking si veti utiliza site-ul corespunzator pentru scopul in care a fost creeat; d) veti respecta termenii si conditiile

  Unele sectiuni ale acestui site sunt restrictionate prin creearea unui cont. Contul se poate creea gratuit si va ofera posibilitatea de a avea acces complet asupra sectiunilor restrictionate. Nu se poate utiliza conturile prietenilor sau cunoscutilor si nu se pot creea conturi multiple.

  Inregistrarea contului trebuie sa contina date complete si corecte. Este interzisa accesarea altor conturi decat cel personal.

  Sunteti de acord sa nu folositi un sistem automat, ce acceseaza site-ul intr-o maniera de a trimite multe cereri server-ului, sau la incarcarea retelei catre server.

 3. Drepturile si proprietatile intelectuale

  Continutul acestui site va este oferit cu scop informational si pentru uz personal si nu este acceptata copierea, reproducerea, distribuirea sau vanzarea si nici utilizarea in alte scopuri, decat daca sunteti titularul sau detineti un consimtamant al titularului dreptului de proprietate. FisierOnline isi rezerva toate drepturile pentru site si asupra continutului acestuia.

  Daca descarcati sau obtineti o copie a anumitei parti a acestui site trebuie sa detineti toate drepturile sau sa aveti avizul proprietarului. Sunteti de acord sa nu treceti de masurile sau elementele de securitate, care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea sau limiteaza anumite sectiuni din site.

 4. Utilizarea serviciului FisierOnline

  Site-ul FisierOnline permite postarea de documente, fisiere video, audio doar daca acestea respecta aliniatul anterior. FisierOnline nu garanteaza confidentialitatea materialelor trimise si nu este respunzator pentru acestea, indiferent daca acestea sunt sau nu postate.

  Sunteti singurul raspunzator pentru materialele, incarcate sau de publicarea lor. Materialele postate trebuie sa respecte urmatoarele conditii:

  a) sa nu postati materiale care sunt protejate de drepturi de autor decat daca sunteti proprietarul acestor materiale sau aveti consimtamantul proprietarului sau autorului de drept de a posta materialul si de a acorda licenta catre FisierOnline;

  b) sa nu postati materiale publicitare de colaborari comerciale

  c) sa nu publicati elemente care ar putea dauna site-ului FisierOnline sau unei terte persoane;

  d) sa nu postati materiale obscene, amenintatoare, pornografice, defaimatoare, care sa instige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei sau materiale care sa violeze o lege in vreun fel;

  e) alte litigii care pot incalca legile;

  FisierOnline nu garanteaza gazduirea pe perioada nelimitata a materialelor postate de dumneavoastra, dar se doreste ca acestea sa exista pe site pentru o perioada luna de timp. FisierOnline nu garanteaza crearea de copii de siguranta pentru fisierele postate si detine dreptul de a inlatura de pe site si de pe serverele proprii toate fisierele, mesajele sau alte materiale ale utilizatorilor care nu s-au logat in cont pentru o perioada minima si totodata dezactiva contul utilizatorului.

  FisierOnline va permite accesul la materiale doar pentru a fi folosite in scop personal si non-comercial.

 5. Limitarea raspunderii

  In nici un caz FisierOnline si/sau angajatii sai nu vor fi pasibili fata de dumneavoastra pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta prin accesul dumneavoastra la siteul si serviciile noastre sau orice acces neautorizat / folosinta serverelor noastre securizate. Este interzisa de asemenea orice intrerupere sau stopare a transmisiunilor dinspre sau catre siteul nostru, orice erori, virusi, troieni, phishing sau de genul carora pot fi transmise catre sau prin siteul nostre de catre o parte terta si/sau orice erori sau omisiuni in orice continut sau pentru orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email sau oricum altfel facut sau in cazul in care compania este sau nu constienta de posibilitatea unor asemenea daune. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila. Ati luat la cunostinta cu specificitate ca FisierOnline nu va fi pasibil pentru postarile utilizatorilor sau de comportamentul defaimator, ofensator sau ilegal al oricarei terte parti si ca riscul de daune din partea acestora il suportati doar dumneavoastra.

 6. Acceptarea conditiilor

  Prin acceptarea prezentelor conditii afirmati fie ca aveti peste 14 ani si sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile si garantiile stabilite mai sus si sa-i respectati. In orice caz, sustineti ca aveti peste 14 ani, deoarece siteul FisierOnline nu se adreseaza copiilor sub 14 ani. Daca sunteti sub varsta de 14 ani va rugam sa nu folositi siteul FisierOnline.com deoarece exista multe alte site-uri interesante pentru dvs.